Cafelele noastre
La Starbucks a fost întotdeauna vorba despre calitate. Pasiunea noastră pentru cafea este in competiție doar cu dragostea noastră de a o împărtăși.
Indiferent dacă o bei singur sau cu o persoană dragă, savuratul cafelei acasă ar trebui să fie o experiență relaxantă și liniștitoare, care te umple de energie pozitivă.
Cu atât de multe opțiuni din care poți alege știm că este dificil să găsești cea mai bună variantă pentru tine.
SPECTRUL STARBUCKS ROAST™
Cafelele noastre sunt clasificate in trei grade de prăjire, pentru ca tu să poți alege ușor aroma și intensitatea perfecte pentru tine.
CAFELELE STARBUCKS BLONDE ROAST
Cafelele Starbucks® Blonde Roast au o aromă vibrantă și suavă care trezește ușor simțurile și creează o ceașcă de cafea ușoară cu o corpolență scăzută.
CAFELELE STARBUCKS MEDIUM ROAST
Echilibrate , cu arome catifelate și bogate, boabele prăjite mediu sunt perfecte pentru orice pauză de cafea.
CAFELELE STARBUCKS DARK ROAST
Complexe și cu o copolență ridicată, aceste boabe sunt pline de arome intense.
Starbucks la tine acasă
Ia cu tine acasă cafeaua preferată pentru a te putea bucura mereu de ceașca perfectă...
Pike Place
House Blend
Caffe Verona
Espresso Roast
Decaf Espresso Roast
Presa franceză
Presa de cafea reține uleiurile speciale absorbite de către filtrele de hârtie și extrage întreaga aromă a cafelei, conferindu-i o consistență bogată și densă.
1. Macină și măsoară
Ține minte : Cumpără boabe de cafea în cantități mici pentru a te bucura mereu de o cafea proaspătă care păstrează toate aromele.
PONT: Ține minte : Cumpără boabe de cafea în cantități mici pentru a te bucura mereu de o cafea proaspătă care păstrează toate aromele.
2. Adaugă apă fierbinte
Pentru a obține cea mai aromată cafea , folosește apă filtrată sau îmbuteliată.
PONT : Pentru a obține cea mai aromată cafea , folosește apă filtrată sau îmbuteliată.
3. Așează capacul presei și prepară cafeaua
Așează capacul cu piston peste recipientul de sticlă fără a-l apăsa , și așteaptă 4 minute.
4. Apasă pistonul și servește
Apasă pistonul presei de cafea pănă la capăt și bucură-te de cafea.Pour-over
Metoda de preparare a cafelei la pour-over este una foarte accesibilă și simplă care creează o ceașcă de cafea clară, corpolenșă ușoară, plină de arome.
1. Măsoară cantitatea de apă necesară și fierbe-o
Măsoară cantitatea de apă necesară și o mică cantitate extra pentru a hidrata filtrul și pune-o la fiert.
2. Hidratează filtrul pentru cafea
Umezește filtrul de hârtie cu apă fierbinte , apoi arunca apa din recipient. Asta va ajuta la extracția tuturor aromelor din boabele de cafea folosite.
3. Măsoară și macină
Următorul pas este să măsori cantitatea de cafea necesară.Pentru a fi folosită la pour-over, macină cafeaua pentru filtrul de hărtie. Consistența sa va fi apropiată de cea a zahărului tos. Folosește 2 linguri de cafea pentru fiecare 170 de ml de apă.
4.Toarnă apă fierbinte și apoi fă o scurtă pauză
Toarnă apă fierbinte pentru cafeaua macinată pentru a o satura. Fă o pauză de 10 secunde și lasă cafeaua să inflorească. Acești pași ajută cafeaua să se hidrateze suficient și să elibereze aromele.
5. Finalizează turnarea apei si bucură-te de cafea
Pentru a te asigura că obții o ceașca de cafea perfectă preparată la pour-over, folosesște un cronometru. Tot procesul ar trebui sa dureze aproximativ 3 minute.
PONT : Pentru a te asigura că obții o ceașca de cafea perfectă preparată la pour-over, folosesște un cronometru. Tot procesul ar trebui sa dureze aproximativ 3 minute.Pour-over cu gheață
Preparea cafelei la pour-over cu gheață este una simplă, prin care poți obține o cafea rece , plină de arome.
1.Hidratează filtrul pentru cafea
Umezește filtrul de hârtie cu apă fierbinte , apoi arunca apa din recipient. Asta va ajuta la extracția tuturor aromelor din boabele de cafea folosite.
2. Macină corect boabele de cafea
Pentru a fi folosită la pour-over, macină cafeaua pentru filtrul de hărtie. Consistența sa va fi apropiată de cea a zahărului tos.
3. Măsoară
Cafeaua la pour-over cu gheață se prepară de două ori mai intensă decât cea fără gheață, deci se pun 2 linguri de cafea pentru fiecare 170 de ml de apă.
4.Toarnă apă fierbinte și apoi fă o scurtă pauză
Toarnă apă fierbinte pentru cafeaua macinată pentru a o satura. Fă o pauză de 10 secunde și lasă cafeaua să inflorească. Acești pași ajută cafeaua să se hidrateze suficient și să elibereze aromele.
5. Finalizează turnarea apei
Încet adaugă și cantitatea de apă rămasă , formînd cercuri astfel încât toată cafeaua măcinată să fie acoperită de apă.
6. Adaugă gheață
Cafenele din Africa sunt cel mai des preparate prin metoda pour over cu gheață datorită acidității ridicate și a notelor de citrice pe care le conțin.
PONT : Cafenele din Africa sunt cel mai des preparate prin metoda pour over cu gheață datorită acidității ridicate și a notelor de citrice pe care le conțin.Cafea la filtru
Cafeaua la filtru este ușor de preparat și foarte gustoasă. Cu ajutorul unor boabe de cafea măcinate corespunzător și a unei ape proaspete, poți prepara o ceașcă perfectă cu ajutorul unui filtru de cafea.
1. Macină corect boabele de cafea
Pentru filtrul de cafea, macină cafeaua mediu - ar trebui să aibă o textură asemănătoare cu sarea de mare. Pentru filtrele de metal, granulația va fi mai fină, asemănătoare cu cea a zahărului tos.
2. Măsoară
Folosește 2 linguri de cafea pentru fiecare 170 de ml de apă.
3.Prepară și savurează
PONT : Cafeua preparată la filtru este cea mai bună proaspătă - te sfătuim să prepari cantitatea pe care o vei bea . Reîncălzirea cafelei poate să o facă să își piardă din savoare.